Юридичні процеси в рамках атестації клубів УПЛ

News

     19 – 20 жовтня в «President Hotel» (м. Київ) відбулась робоча зустріч, організована адміністративним підрозділом з атестації футбольних клубів Центром Ліцензування УАФ, для фахівців з правових питань клубів Української Прем’єр-Ліги в рамках заходів, передбачених системою ліцензування клубів.

    Учасники зазначеного заходу активно обговорювали актуальні юридичні питання стосовно виконання мінімальних вимог правових критеріїв Регламенту з атестації футбольних клубів Української Прем'єр-Ліги, положення моніторингу УЄФА щодо оцінки правила «трьох років», вимоги до контрактів гравців у жіночому футболі в контексті регламентних норм атестації відносно наявності у клубів УПЛ дорослої жіночої команди.

     Під час зустрічі також розглядалися особливості взаємодії працівників клубних підрозділів з юридичних та фінансових питань відносно здійснення спільної роботи з підготовки документів згідно вимог Регламенту УЄФА з ліцензування клубів та фінансового «фейр-плей», а також практичні кейси футбольного трибуналу ФІФА та CAS стосовно суперечок з футболістами, тренерами та між футбольними клубами в контексті виконання вимог ліцензування клубів та фінансового «фейр-плей» щодо відсутності простроченої заборгованості. До того ж, не оминули увагою жваві дискусії юристів клубів УПЛ щодо нюансів «bridge transfer».

      В цілому, захід відбувся у діловій, але одночасно невимушеній атмосфері, завдяки відкритості до спілкування всіх без виключення учасників робочої зустрічі.

 

Вхід