Семінар-навчання для керівників клубів 1-ої ліги ПФЛ

News

25 – 26 січня 2022 року в конференц-залі готелю «Premier Hotel Rus» відбувся дводенний семінар-навчання з актуальних питань атестації клубів до сезону 2022/2023 рр. для керівників футбольних клубів 1-ої ліги ПФЛ.

В семінарі-навчанні також взяли участь представники футбольних клубів II-ої ліги, які виявили бажання пройти процедуру атестації до сезону 2022/2023 рр. згідно вимог, які висуваються до клубів 1-ої ліги.

Під час роботи семінару-навчання розглядались актуальні питання щодо проходження футбольними клубами процедури атестації до сезону 20222/2023 рр., приділено увагу обговоренню стратегічного плану розвитку жіночого футболу та формату впровадження вимог стосовно обов’язку підтримки професіональними клубами ПФЛ жіночих/дівочих команд або наявності таких команд у структурі професіональних клубів.

Учасники семінару-навчання ознайомились з аналізом зауважень фахівців згідно матеріалів атестації сезону 2021/2022 рр. та особливостями підготовки даних в сезоні 2022/2023 рр., вимогами щодо оформлення документів при проходженні атестації футбольними клубами 1-ої ліги ПФЛ у сезоні 2022/2023 рр. Також було зроблено акцент на питанні щодо організації процесу атестації футбольних клубів в умовах існування COVID-19.

Семінар-навчання пройшов досить активно, учасники, особливо представники футбольних клубів «Карпати» м. Львів, «Волинь» м. Луцьк, «Лівий Берег» м. Київ, жваво обмінювались досвідом, завзято цікавилися  всією представленою їм інформацією, енергійно обговорювали питання, що розглядались.

Наприкінці було висловлено загальну думку про своєчасність проведення даного заходу та нагальність поданих на розгляд питань.

Login